1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Welkom bij Diëtistenpraktijk VIP in Raalte
  • Voeding in praktijk. Daar gaat het tenslotte om!
  • Dieetadvisering zit voor 3 uren in het basispakket.
Previous
Next

Voeding in Praktijk!

Voeding is een belangrijk onderdeel in ons leven. De juiste voeding zorgt er mede voor dat we ons fit en gezond voelen. Als door een bepaalde ziekte of aandoening het wenselijk is om anders te eten, is niet altijd even makkelijk om zelf  de goede keuzes te maken binnen uw voeding en leefstijl. Het moet passen in uw persoonlijke situatie en moet praktisch zijn. Het gaat tenslotte om de praktijk!  

Praktische informatie:

 

Corona:

Heeft u coronaverschijnselen, klachten of een positieve zelftest? Dan graag de afspraak omzetten in een telefonische afspraak of de afspraak verzetten.

 

Locatie   : Schuilenburg, Raalte (Noord)

Adres      : Landrechtweg 6  

Telefoon : 06-42019471

 

Openingstijden  - Dinsdag, inclusief de avond

                            - Woensdagochtend

                            - Donderdag

                            - Vrijdagochtend

 

  • Indien u belt en de voicemail krijgt, laat gerust een bericht achter. U wordt dezelfde dag of in uiterste geval de volgende werkdag teruggebeld.
  • U kunt ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Dieetadvies wordt vergoed

 Dieetadvisering is opgenomen in het basispakket voor 3 behandeluren per jaar.

Meer informatie, zie: Dietistenpraktijk - Vergoedingen en Tarieven.

 

Ik help u graag met o.a.:

Diabetes Mellitus, Ongewenst Gewichtsverlies,  Gezonde voeding, Darmproblemen, Drinkvoeding, Lactosebeperking, Coeliakie, COPD, Koemelkeiwitallergie, Nierfalen,Hoge bloeddruk, Hoog cholesterol, FODMaP, Voeding bij kanker, Overgewicht,  Slikproblemen, Zwangerschap, Gezonde voeding,  Voeding bij kinderen. etc

De diëtist van VIP

Voeding in Praktijk! Daar sta ik voor!

Mijn naam is Mirka Bergboer. Naast mijn eigen praktijk heb ik 20 jaar lang ook in het ziekenhuis gewerkt als diëtist. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan op het gebied van voeding in relatie tot diverse (chronische) ziekten en aandoeningen. Hierdoor weet ik dat een dieet een enorme impact kan hebben op een persoonlijke levensstijl of een gezinsleven.

Het advies is altijd een dieetadvies op maat. De begeleiding bestaat uit persoonlijke gesprekken met een praktisch en resultaatgericht advies!