1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Werkwijze

 

Eerste consult:

Tijdens het eerste consult wordt informatie verzameld over uw gezondheid,  medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, eetgewoonten, eetgedrag en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van deze gegevens, wordt een behandelplan opgesteld met daarin een persoonlijk voedings- en/of dieetadvies en persoonlijke doelstellingen.  Alles gebeurt in overleg met u en er wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

 

Als u zonder verwijsbrief komt : Als u op eigen initiatief een afspraak maakt, dus zonder verwijsbrief dan ben ik verplicht om een screening (DTD-screening) toe te passen. Dit is om te kijken of u met uw hulpvraag bij de diëtist op de juiste plek zit. In de meeste gevallen kunnen we gelijk met uw hulpvraag aan de slag. Soms is toch een bezoek aan de (huis)arts verstandig. Om deze screening te kunnen doen heb ik een scholing gevolgd.

Vervolg consulten:

In vervolgconsulten begeleiden en coach ik u bij het uitvoeren van het advies. Gedragsverandering, bespreken van moeilijke situaties en het vergroten van de voedings-en productkennis is hierbij belangrijk.

.