1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Verwijzers

De diëtist kan uw cliënten/ patiënten op veel gebieden van dienst zijn. Richtlijnen voor verwijzing zijn opgenomen in de artsenwijzer diëtetiek (http://www.artsenwijzer.info/site/index.php) opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

U als verwijzer wordt tijdens de dieetbehandeling op de hoogte gehouden van de behandeling middels rapportages.

Voor verwijzingen naar diëtistenpraktijk VIP kunt u gebruik maken van bijgevoegde link naar het verwijsformulier.  Wilt u liever een setje verwijsformulieren ontvangen dan verneem ik dit graag.

Indien u behoefte heeft aan een (regelmatig) overleg, kennismaking of u heeft vragen, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen.

Cursussen of lezingen: Op aanvraag kunnen er cursussen, lezingen, groepsvoorlichting, kookworkshops georganiseerd worden. In overleg kan een programma worden opgesteld dat aansluit op uw wensen.

Scholen: Ik heb tevens een lesbevoegdheid. Indien u als school of onderwijsinstantie behoefte heeft aan een gastles dan kunt u ook contact met mij opnemen. 

 

(Kunt u het verwijs formulier niet openen, dan graag de pdf reader installeren of via email of telefoon het verwijsdocument opvragen.)

Artsenwijzer Dietetiek

.